1 משרים את המצות במים קרים לכמה דקות, שמים במסננת וסוחטים עד להוצאת המים.
2 מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ עד שהוא נהיה זהוב.
3 שוברים את המצות לחתיכות קטנות ומטגנים אותן עד שהן מתייבשות, והמחבת נראית יבשה ונקייה.
4 שמים את חתיכות המצה המטוגנות בקערה. מוסיפים את הביצים, התבלינים, קמח המצה ואבקת האפייה ומערבבים עד שהעיסה נהיית רכה. שימו לב שאין גושים באבקת האפייה. שמים את העיסה בצד למשך שעה.
5 מרטיבים את הידיים, מגלגלים כופתאות ומבשלים במרק רותח כרבע שעה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!