1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את אבקת הסוכר והחמאה.
2 מוסיפים חלמון בצורה איטית ואחריו את החלב.
3 מערבבים קמח ואבקת אפיה ומוסיפים בפעם אחת. מערבבים עד לקבלת הבצק, אך לא יותר מזה.
4 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר למנוחה, לפחות שעתיים.
5 בינתיים מכינים את המילוי: מרתיחים חלב עם תחליף סוכר, מוסיפים גרדת לימון ופרג ומרתיחים שוב. מורידים מהאש ומוסיפים חמאה. מערבבים עד שהחמאה נמסה ומקררים.
6 מחממים תנור ל-160 מעלות.
7 מרדדים לעובי של 2 מ"מ וחורצים בעזרת מקל או כוס.
8 שמים מילוי באמצע וסוגרים לצורת משולש.
9 אופים בתנור שחומם מראש, עד לקבלת צבע זהוב.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>>> כל המתכונים לאוזני המן