מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות. 1. הכנת הדג: מתבלים את הדגים בשמן זית, מלח ופלפל ומטגנים את הדג מכל צדדיו במחבת כבדה. 2. מוציאים את הדגים ומניחים בצד. 3. הכנת הרוטב: מוסיפים כף שמן זית לאותה מחבת שבה טוגנו הדגים. 4. מוסיפים את הגזר הבצל והשום ומטגנים עד להזהבה. 5. מוסיפים רוטב טריאקי, רוטב צ'ילי ופלפל שחור גרוס לפי הטעם ומביאים לרתיחה. 6. לאחר הרתיחה מעבירים למעבד מזון וטוחנים קלות. 7. הרכבת המנה: מעבירים את הדגים לכלי מתאים לחימום בתנור. מוזגים את הרוטב על הדג האפוי ומחממים במשך 5 דקות בתנור שחומם מראש. 8. מוציאים את המנה ומפזרים מעל את הכוסברה הקצוצה ומגישים.