1 להכנת הסלמון: מערבבים מיץ לימון, שמן זית וכפית עלי תימין בקערה. מוסיפים את נתחי הסלמון למרינדה ומכניסים למקרר למשך 30 דקות או יותר.
2. להכנת הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, מכסים ומכניסים למקרר עד להגשה.
3. מחממים תנור ל-200 מעלות.
4. מערבבים בקערה סוכר חום, ½ כפית תימין, פפריקה ומלח.
5. מוציאים את הסלמון מהמרינדה וטובלים בתערובת התבלינים. מעבירים לתבנית.
6. אופים את הסלמון במשך 10-15 דקות, או עד שהסלמון מוכן (אפשר גם לצלות בגריל בחום בינוני גבוה במשך 6-8 דקות לכל צד). מגישים עם רוטב התפוז.