1 מניחים את כל מרכיבי הסלט בצלחת/קערת הגשה.
2 מכינים רוטב: שמים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב, סוגרים ומשקשקים היטב.
עוד מתכונים לשבועות
3 יוצקים את הרוטב מעל הסלט ומערבבים.
4 מכינים את טביות גבינת העיזים: מחממים שמן לטיגון. פורסים את גבינת העיזים לפרוסות בעובי ס"מ. טובלים כל פרוסת גבינה בביצה ומעבירים לפירורי הלחם. מצפים היטב ומעבירים לשמן. מטגנים כדקה מכל צד.
5 מניחים את פרוסות הגבינה המטוגנות מעל הסלט ומגישים.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
חסה, בצל וכן, גם תפוח עץ | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
בתיאבון!