1 שוטפים את הסטייקים, מייבשים וחוצים. במחבת גדולה, מחממים את השמן ומטגנים את העוף 3 דקות מכל צד.
2 מוציאים את העוף ומכניסים עגבניות או עגבניות מרוסקות. אם משתמשים בעגבניות טריות, מכסים ומבשלים בינונית כ-8 דקות. אם משתמשים בעגבניות מרוסקות מחממים 2 דקות וממשיכים לשלב הבא.
3 מוסיפים את הזיתים והשום ומבשלים 4 דקות.
4 שוטפים את העדשים ומעבירים לסיר ביחד עם המים. מכסים את הסיר חלקית ומביאים לרתיחה. מבשלים עוד 3 דקות, מכבים את האש ומשאירים מכוסה עוד 12 דקות.
5 מוסיפים את העדשים למחבת עם רוטב העגבניות ומערבבים. מניחים למעלה את פיסות העוף ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות.
6 מוציאים את פיסות העוף ומחלקים את העדשים ברוטב בין הצלחות. מניחים למעלה את פיסות העוף ומגישים.