1 מערבבים בקערה את קמח המצות, החוויאג' והמלח.
2 קוצצים את הכוסברה ומוסיפים אותה לתערובת עם כוס מים רותחים והשמן.
3 מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה ומניחים בצד לצינון.
4 אחרי שהתערובת הצטננה מוסיפים ביצה ומערבבים שוב.
5 מגלגלים את התערובת לכדורים. הקפידו לא להדק אותם, שכן התוצאה תהיה קניידלך קשים ולא אווריריים.
6 מרתיחים מים בסיר בינוני עם המלח, הכורכום והחוויאג'.
7 מוסיפים את הקניידלך למים הרותחים, מבשלים 10-15 דקות ומסננים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> מתכונים לפסח