1מחממים תנור ל-180 מעלות.
2.טורפים מעל בן מארי את החלבונים והסוכר עד להמסת הסוכר.
3.מעבירים למערבל מזון, מוסיפים גרידת לימון ותמצית וניל ומקציפים עד לקבלת קצף יציב (כ- 10 דקות במהירות גבוהה).
4.מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הקוקוס בהדרגה.
5.מזלפים בעזרת שק זילוף על גבי נייר האפייה, מקפידים לשמור רווח של 3 ס"מ בין העוגיות.
6.מכניסים לתנור ומנמיכים את החום ל-170 מעלות.
7.אופים במשך 14-12 דקות, עד לקבלת עוגיות עם גוון זהוב בהיר.