1 מוזגים לצלחת עמוקה את 1/3 כוס החלב, טובלים את המצות בחלב ומסדרים בתבנית מלבנית כבסיס לעוגה.
2. מכינים את הפודינג לפי ההוראות עם השמנת והחלב.
3. מחלקים את התערובת לשתי קערות.
4. לקערה אחת מוסיפים את אבקת הנוגט ומערבבים ליצירת שכבה בטעם נוגט.
מרכיבים את העוגה:
5. מניחים שכבת פודינג ועליה שכבת מצות בחלב. על זה שכבת פודינג עם נוגט ומעל הכל מגררים שוקולד מריר.
6. מכניסים למקרר לכשעה.
הכנת הגנאש:
7. בשביל ההגשה מכינים גנאש שוקולד עשיר: מרתיחים את השמנת. מוזגים אותה על השוקולד עד להמסה מערבבים היטב ומצננים את הגנאש.