1 שמים בקערת מיקסר את כל החומרים פרט למים, מוסיפים בהדרגה את המים ומעבדים עד לקבלת בצק רך ועדין שניתק מהדפנות. משהים את הבצק מכוסה להתפחה כ-30 דקות. 2. צרים כדורים (בגודל ביצה גדולה, כ-65 גר') ומניחים על מגש משומן עם רווחים ביניהם. מתפיחים שוב עד הכפלת הנפח. 3. מחממים בסיר שמן לטיגון (כ-5 ס"מ עומק השמן), מכניסים כף עץ לשמן ובודקים שמופיעות בועות קטנות מסביב לה, רק אז מרימים הסופגניות בעזרת כף שטוחה משומנת, ומניחים בשמן בזהירות כשצידן העליון כלפי מטה. מטגנים כל צד כ-½1 דקות עד להזהבה. 4. מניחים על מגש מרופד בנייר סופג. בעוד הסופגנייה חמה מזריקים ריבה ובוזקים מעל אבקת סוכר (ניתן למלא בממרח חלבה, בריבת חלב, או לצפות בשוקולד מומס עם סוכריות צבעוניות).