1 מניחים בקערה את הביצים, שומן האווז, הקמח והפטרוזיליה מערבבים ומוסיפים את המים בהדרגה. לא תמיד צריך להשתמש בכל כמות המים ייתכן ש-4 כוסות יספיקו.
מתכונים לראש השנה
2 תוך כדי הוספת המים לשים ומערבבים את הבצק עד שמתקבלת תערובת נוחה לעבודה. ממליחים ומפלפלים, מכסים ומעבירים למקרר למשך כחצי שעה.
3 הכנת המילוי: מחממים את שומן האווז במחבת רחבה, כשהוא חם מטגנים בו את הכבדים, ממליחים ומפלפלים ומטגנים אותם עד שהמעטפת שלהם משחימה אך הם מעט ורודים מבפנים. מוציאים את הכבדים מהמחבת ומקררים.
4 קוצצים את הכבדים לקוביות קטנות.
5 במחבת שבה השתמשנו לטיגון הכבדים, מטגנים כעת את הבצל וחזה האווז המעושן במשך כחמש דקות, עד שהם מזהיבים קלות. מסירים מהאש ומעבירים לקערה.
6 מוסיפים לקערה שבה הבצל וחזה האווז המטוגנים את הכבדים הקצוצים ומערבבים.
7 ממלאים כשלושת רבעי סיר גדול במים וכף מלח ומניחים מעל הלהבה להרתחה (במים אלו נבשל את הקניידלך).
8 מוציאים את תערובת הבצק מהמקרר וצרים כדורים בגודל של כדור טניס בערך, בכל אחד מהכדורים יוצרים גומה רחבה ועמוקה וממלאים אותה בתערובת הכבד וחזה האווז. סוגרים שוב לכדור ומהדקים בעזרת כפות הידיים.
9 מבשלים את הקניידלך הממולאים במים הרותחים במשך כשש-שבע דקות, עד שהם צפים. מוציאים בעזת כף מחוררת ומעבירים למסננת.
10 מגישים עם מרק עוף צח.