1 מרטיבים את המצות במים ומכסים במגבת לחה (משאירים אותן בשלמותן).
2 חוצים את הבננות לאורך.
3 מחממים את הסוכר על אש בינונית עד שהוא הופך לקרמל, מניחים בפנים את הבננות החצויות ודואגים שיצופו מכל הצדדים. מצננים.
4 מורחים על כל מצה כמות נדיבה של שוקולד ומניחים חצי בננה. מפזרים קוקוס קלוי, מפדרים בקינמון ומגלגלים לסיגר.
5 טורפים את הביצה בקערה. מגלגלים כל סיגר בביצה הטרופה, ומטגנים. מוציאים לנייר סופג.
6 מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
>> כבר הורדתם את אפליקציית המתכונים החדשה והשווה שלנו?