1 מערבבים את כל החומרים מלבד המים כדקה (עד לאיחוד) במיקסר עם וו לישה.
2 יוצקים פנימה את המים ולשים במהירות בינונית כ-6-7 דקות, עד לקבלת כדור בצק.
3 מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעליו מניחים מגבת. מתפיחים כ-45 דקות ובודקים את המצב - אם הבצק הכפיל את נפחו ממשיכים, אם לא, נותנים לו עוד רבע שעה.
4 כשהבצק מכפיל את נפחו מחלקים אותו ל-3 חלקים שווים. חוצים כל חלק לשניים, כך שמתקבלים 6 חלקים שווים.
זמני כניסת שבת
5 קולעים או מעצבים את החלה: יוצרים שני גלילים מאורכים ומניחים בצורת צלב אחד על גבי השני. מתחילים להצליב את הגלילים משני הכיוונים כך שהחלה נקלעת לגובה ואז משכיבים אותה. אפשרות נוספת: חותכים כל גליל ל-4, יוצרים כדורים ומסדרים אותם בצורת כתר. חוזרים על הפעולה פעמיים נוספות, עם שאר הבצק.
6 מתפיחים, מברישים ואופים: מכסים את החלות המעוצבות במגבת ומתפיחים כחצי שעה או עד שהנפח כמעט מכפיל את עצמו והחלות מתעגלות יפה. במקביל מחממים תנור ל-220 מעלות (או 200 בטורבו).
7 מברישים את החלות בביצה טרופה עם מלח וסוכר, מפזרים שומשום ואופים 25 דקות, או עד שהחלות אפויות וזהובות יפה. מצננים לחלוטין ומגישים.