1 הדג: מתבלים את הדגים במלח ובגרידת לימון. שמים מעט שמן זית במחבת וצולים את הדג כ-2 דקות מכל צד. 2. הריזוטו: מטגנים את בצלי השאלוט והכרישה הקצוצה בשמן זית כ-2 דקות. מוסיפים אורז לטיגון נוסף של 2 דקות. 3. מוסיפים לאורז הוורמוט ומבשלים עד לספיגת כל הנוזלים. לאחר מכן ממשיכים בבישול, תוך כדי הוספת הציר בהדרגה עד לספיחת כל הנוזל. 4. מוסיפים את ההריסה, הלימונים הכבושים, הפטרוזיליה, הפלפל הקלוי, הכמון והפפריקה המעושנת. מוסיפים את המיץ לימון. 5. למעוניינים במתכון חלבי-מורידים את האורז מהאש ומוסיפים את החמאה והפרמז'ן תוך כדי תנועת קיפול. מוסיפים מלח לפי הצורך.