1 מנקים את הדג ומפרקים לשתי חתיכות פילה (ניתן לבקש ממוכר הדגים לפרוס בהתאם) מקפידים להוציא את כל האידרה ולהסיר את העצמות ככל שניתן
2. מניחים את הפילטים על נייר סופג או מגבת בעזרת סכין חדה חותכים את הפילה לחתכים לאורכו ולרוחבו בצורת שתי וערב, כדי לקבל צורת קוביות.
3.חותכים חתכים לעומק בשר הדג עד למגע עם העור, אך מבלי לפגוע בו, כדי שהקוביות יישארו צמודות לעור והנתח לא יתפרק בזמן הטיגון.
4. מערבבים את קמח תפוח האדמה עם הקורנפלור. מתבלים ומקמחים היטב את נתחי הדגים. מקפידים שכל קוביה תצופה בקמח תפוח אדמה. 5. מטגנים בשמן עמוק חם עד שצבע הנתחים זהוב שומרים במקום חם.
6. הכנת הרוטב: יוצקים מעט שמן לווק או לסיר עמוק ומטגנים את השום הכרישה והזנגוויל טיגון קצר
7. מוסיפים רסק עגבניות וממשיכים לטגן.
8. מוסיפים את היין, מים או מרק צלול וממשיכים לבשל. מתבלים בסוכר, מלח ובפלפל, במיץ הלימון ופלחי לימון.
9. מערבבים מעט קורנפלור עם 2-3 כפות מים קרים ומוסיפים לסיר.
10. מבשלים קלות את הירקות במי מלח בסיר נפרד..
11. שהירקות רכים מעט מסננים. מעבירים את הירקות לסיר הרוטב.
12. מוסיפים סויה, חומץ ומיץ אננס. אם הרוטב דליל מידי מעבים עם מעט קורנפלור מדולל במים קרים
13. מוסיפים מעט שמן ואת אגוזי הקשיו.
14. להגשה: מסדרים בתחתית הצלחת את הירקות והרוטב ומניחים מעל הדג המטוגן. מקשטים ומגישים מיד.