סלט סלרי עם תמרים ופקאניםלא יודעים מה איתכם, אנחנו הולכים לרענן את ארוחת החג שלנו עם הסלט הזה בדיוק: הרבה ירוק, קצת מתיקות (תמרים! בסלט!), פקאנים בשביל הטעם והסטייל, ובעיקר - טונות של בריאות
זהר לוסטיגר בשן
| לאכול טוב: ממטבחה של שפית טבעית
| פורסם 26/09/19 07:16
צילום: דניאל לילה , לאכול טוב: ממטבחה של שפית טבעית
|
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים את חומרי הסלט בקערה. 2 מערבבים את חומרי הרוטב בקערית או מנערים בצנצנת. 3 יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים. גיוונים: * מחליפים את הרוטב בוויניגרט הדרים. * מחליפים את התמרים בחמוציות או בתפוח עץ חצוי ופרוס דק. * מחליפים את הפקאנים באגוזי לוז. >> לאינסטגרם של זהר לוסטיגר בשן המתכון מתוך הספר "לאכול טוב: ממטבחה של שפית טבעית". |