
המצרכים :לבצק:
לסבייה:
אופן ההכנה:1לשים היטב את כל חומרי הבצק, ומניחים בצד (בתוך קערה) ל-10 דקות. 2לשים שנית את הבצק, מורחים אותו במעט שמן, מחזירים לקערה ומניחים שוב בצד ל-10 דקות. 3לשים שוב את הבצק, מחזירים לקערה ומניחים לו לנוח כשעה וחצי. 4מחלקים את הבצק לכ-30 חתיכות קטנות ועוד חתיכה אחת גדולה יותר, ומניחים להן לנוח על משטח העבודה כ-10 דקות. 5בתוך תבנית אפייה מרובעת (של תנור סטנדרטי) שמים נייר אפייה ומורחים אותו במרגרינה או חמאה. 6מרדדים על נייר האפייה את חתיכת הבצק הגדולה, ומורחים אותה במרגרינה או חמאה. 7ממשיכים כך עם כל חתיכות הבצק – שכבה מרודדת מעל זו הקודמת, מריחה של מרגרינה או חמאה, וכך הלאה עד לחתיכה האחרונה. 8מורחים מעל חתיכת הבצק המרודדת האחרונה את החלמון ומפזרים את השומשום. 9אופים בחום של 180 מעלות כשעה ומגישים עם רסק עגבניות, סחוג וביצים קשות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |