1 מערבבים את הקמח, המים המרגרינה והשמן ומוסיפים מלח פלפל לפי הטעם. יוצרים בצק קשה. מכניסים למקרר למספר שעות. 2. קולים את החצילים על האש עד לריכוך, קולפים מהקליפה ומוסיפים את השום, המלח, הפלפל והגמבה. מערבבים. 3. מוציאים את בצק הג'חנון, מרדדים ויוצרים כדורים בכף היד. ליצור בכוסות עיגולים. ממלאים בחצילים וסוגרים יחד לכדור בצק. 4. מניחים בסיר ג'חנון נייר פרגמנט, ועליו מניחים את כל הכדורים. שמים מעל 1/2 חבילת מרגרינה חתוכה לקוביות, ואת הסילאן. 5. מכניסים לתנור על חום שבת למשך כל הלילה. 6. מוציאים ומגישים עם סלסת סחוג או סלט חצילים.