1 מחממים תנור ל-200 מעלות ומניחים במרכזו תבנית תנור ריקה.
2 מרססים את התבניות האישיות בתרסיס השמן, מאבקים באבקת סוכר ומנערים כך שהסוכר יכסה גם את הדפנות. הופכים כדי להיפטר מהעודפים.
3 ממיסים בסיר קטן את החמאה יחד עם הסוכר, האגוזים, החלב, קליפת התפוז והמיץ. מערבבים עד שהתערובת מתחילה לבעבע.
4 מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים במרץ עד שמסמיך מעט.
5 מצננים מעט ומערבבים פנימה את החלמונים.
6 מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה, מקפלים בעדינות לתוך תערובת החלב, ויוצקים לתבניות האישיות.
7 אופים כ- 20 דקות, עד שהסופלה תופח ומשחים, בוזקים אבקת סוכר ומגישים מיד.