המצרכים (6 מנות):
למילוי
אופן ההכנה:1 להכנת המילוי: מטגנים מעט את הכבדים. 2 מכינים אורז לבן. 3 מוסיפים לאורז את הכבדים ואת שאר מרכיבי המילוי ומערבבים היטב. 4 ממלאים את העוף. 5 קושרים בחוט לבישול את שתי הרגליים של העוף כדי שהמילוי לא יצא בעת הבישול. 6 מעסים את העוף בשמן זית עם ענפי התימין ולאחר מכן מפזרים את עלי התימין על העוף. 7 מחממים תנור ל-180 מעלות. 8 מכניסים את העוף מכוסה ברדיד אלומיניום לתנור שחומם מראש למשך 30 דקות. 9 מורידים את רדיד האלומיניום וצולים עוד כ- 30 דקות. 10 ניתן לפזר על התבנית ירקות שורש עם מעט שמן זית ותבלינים. |