1 בקערה בינונית טורפים ביצים וסוכר, מוסיפים וניל וגבינת ריקוטה ומערבבים היטב.
2 בקערה נפרדת מערבבים קמח עם אבקת סודה לשתייה ומלח.
מתכונים לסופגניות
מתכונים ללביבות
3 מעבירים את תערובת הקמח לקערת הביצים ומערבבים היטב. מניחים בצד ל 10 דקות. בינתיים מחממים שמן עמוק בסיר בינוני רחב.
4 יוצקים בעזר 2 כפיות מבלילת הסופגניות לתוך השמן החם, וכשצדן התחתון מזהיב הופכים ומטגנים עד להזהבה בצדן השני (אם הסופגניות משחימות מהר מדי מבחוץ, ייתכן והשמן שלכם חם מדי, ואז הן לא יהיו מספיק אפויות מבפנים).
לפני אבקת סוכר | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל
5 מניחים את הסופגניות המוכנות בצלחת מרופדת בנייר אפייה, בוזקים אבקת סוכר ואוכלים אותן חמות.