המצרכים :
אופן ההכנה:1 שוטפים את עלי המנגולד ומפרידים אותם מהגבעולים הלבנים. 2 קוצצים את העלים ומאדים במחבת עם 2-3 כפות שמן עד שנפח העלים מצטמצם והם משחירים. 3 קוצצים את הבצל ומטגנים ביתרת השמן עד להזהבה. מוסיפים את עלי המנגולד וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות. 4 מוסיפים את התבלינים וכוס מים. 5 מוסיפים את הבשר, העצמות, תפוחי האדמה, השום והשעועית ומכסים במים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ומנמיכים את הלהבה לבינונית. 6 מבשלים שעתיים, עד לריכוך הבשר וצמצום הנוזלים. מגישים עם מנת קוסקוס וצלחת ירקות פריכים (גזר, גמבה, פלפל חריף וקולרבי) בתיבול של מלח ולימון. חסר לכם משהו? זה המתכון של אבי ביטון לקוקלות ** המתכון פורסם לראשונה בספטמבר 2016 |