1 להכנת הבצק: מערבבים במיקסר את הסוכר, המחמאה, הביצה והוניל יחד, עד לקבלת עיסה חלקה.
2 מוסיפים את הקמח יחד עם השקדים ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד (לא יותר מדי).
3 מחממים מעט את השמנת, מכבים את האש ומוסיפים לה שוקולד. מוסיפים את הביצים, הנוגט והברנדי תוך כדי ערבוב.
4 מחממים תנור ל-170 מעלות.
5 מרדדים את הבצק על תבנית פאי בעובי 3 מילימטר, מפזרים את הקרוקנט על התחתית ויוצקים את מילוי השוקולד.
6 אופים כחצי שעה, עד לקבלת שולים זהובים וקבלת מילוי רך כמו פודינג.