1 שמים בסיר, על להבה קטנה, כוס סוכר, רבע כוס חלב, 3 כפות קקאו ומרגרינה, וממיסים תוך כדי בחישה עד ליצירת קרם הומוגני. 2. מוסיפים כף וניל וכף קוניאק. 3. כאשר התערובת מצטננת מוסיפים 5 חלמונים ומערבבים היטב לתוך התערובת. מוסיפים את יתר החומרים ובוחשים הכל יחד. 4. מקציפים את החלבונים עם ארבע כפות סוכר וחמש שקיות סוכר וניל. מקציפים בקצב יציב. מבליעים את התערובת בתוך החלבונים. מקפלים בזהירות. אם רוצים שתערובת הקקאו תהיה אוורירית מוסיפים 2-3 כפות חלבונים ואז לערבב עם יתר הקציפה. 5. יוצקים הכל לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני. 6. לציפוי העוגה מקציפים יחד שמנת מתוקה, שלושת רבעי כוס חלב אינסטנט פודינג, כפית גדושה של נס קפה, סוכר וניל וכף סוכר.