1 הפוקצ'ה: מערבבים במיקסר עם וו לישה קמח, שמרים ומים במשך 5 דקות במהירות איטית.
2 מוסיפים שמן זית ומלח, וממשיכים ללוש 5 דקות נוספות עד שמתקבל בצק רך ומעט דביק.
3 משמנים קערה, מעבירים אליה את הבצק ומגלגלים בפנים שיכוסה גם הוא בשמן. מתפיחים למשך שעה.
4 לשים את הבצק שוב בידיים משומנות למשך דקה, מכסים ומתפיחים שעה נוספת.
5 לסלקים: חותכים כל סלק לרבעים ומניחים בקערה. מוסיפים את שמן הזית, מתבלים בסוכר ומלח ומערבבים היטב. מעבירים את הסלק לתבנית וצולים 40 דקות בחום של 200 מעלות.
6 מקמחים משטח עבודה ומחלקים את הבצק ל-5 חלקים. מתפיחים 30 דקות.
7 מחממים את התנור ל-220 מעלות.
8 משטחים כל חתיכת בצק על משטח מקומח לצורת פוקצ'ה מוארכת ומניחים בתבנית עם נייר אפייה. מסדרים על כל פוקצ'ה כמה חתיכות סלק צלוי, מזלפים שמן זית וזורים מלח גס.
9 אופים 20 דקות עד שהבצק מקבל הזהבה יפה. מוצאים מהתנור ומסדרים על הפוקצ'ה חתיכות רוקפור ועלי רוקט, מזלפים מעט שמן זית ומגישים.