1 הבצק: לשים את כל החומרים לבצק אחיד וחלק. משהים במקרר כשעה.
2 המלית: מחממים בסיר תוך כדי בחישה חלב, חמאה וסוכר. מוסיפים פרג ומבשלים על אש נמוכה עד שכל הנוזל נספג.
3 מוסיפים דבש, ממרח תמרים, אגוזי מלך ותמצית וניל. מערבבים היטב ומצננים.
4 מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח לעלה בעובי 3 מ"מ. קורצים עיגולים בכוס.
עוד מתכונים לאוזני המן
כל המתכונים לפורים
5 מניחים במרכז כל עיגול 2-1 כפות מהמלית וסוגרים לצורת משולש. מהדקים היטב את הקצוות בצביטות.
6 מסדרים בתבנית משומנת ברווחים ואופים 25-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מצננים ובוזקים מעל אבקת סוכר.
לכתבה המלאה לחצו כאן
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!