המצרכים :(תבנית עגולה או תבנית פרח בקוטר 24 ס"מ):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את תבנית האפייה. 2 טורפים היטב בקערה את הביצים, הסוכר והשמן. 3 מוסיפים יוגורט, חלב, קפה ותמצית וניל, ומערבבים שוב. 4 מוסיפים מלח, קמח, שקדים, אבקת אפייה וקינמון, ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. 5 מוסיפים את הפקאנים הקצוצים ומערבבים מעט. 6 אופים כ-30-35 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. 7 מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. >> לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה |