חזה עוף על הגריל שילדים אוהביםזה אמנם רק חזה עוף, נתח ללא הוד והדר, אבל עם השריה ותיבול נכון הוא יירד מהגריל טעים ועסיסי כמו שלא הייתם מאמינים. גדול עליכם גריל? אפשר לצלות אותו במחבת - עדיין ייצא פצצה
דוחול ספדי ומיכל וקסמן
| בלדי, הוצאת ידיעות אחרונות
| פורסם 27/06/17 07:33
צילום: דניה ויינר, בלדי, הוצאת ידיעות אחרונות
|
המצרכים (4 מנות):
למרינדה:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה. 2 משרים את רצועות הבשר במרינדה כמה שעות לפני הצלייה (אפשר גם לילה שלם). 3 צולים על הגריל עד שהעוף שחום וצלוי מבחוץ ועשוי היטב מבפנים. 4 חותכים לרצועות עבות ואוכלים חם עם או בלי פיתה. מתוך "בלדי: ארבע עונות בנצרת", דוחול ספדי ומיכל וקסמן, הוצאת ידיעות ספרים, 138 שקלים. בלדי - כריכת הספר | צילום: דניה ויינר, בלדי, הוצאת ידיעות אחרונות |