דונאטס שוקולד אפויותלמה אנחנו הולכים לנסות את הדונאטס האלה בחנוכה הקרוב? כי התמונות האלה מגרות רצח, כי אין כאן טיגון וכי משוקולית לאפייה ואבקת פודינג בתוך הבצק יכולים לצאת רק, אבל רק דברים טובים. יאללה, מתי כבר נר ראשון?
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 08/12/14 07:43
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים (12 מנות):לבצק:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מעבירים את כל מרכיבי הבצק לקערת המיקסר ולשים בוו לישה 7-8 דקות, עד שמתקבל בצק רך ומעט דביק. מכסים את הקערה ומתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו (כשעתיים). חומרי הבצק. תכף מתחילים ללוש | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל הנה, ככה הוא נראה אחרי הלישה | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל2 מוציאים את הבצק מהקערה ומעבירים למשטח מקומח. 3 חותכים את הבצק ל-12 חתיכות שוות (כ-100 גרם לחתיכה) ומגלגלים כל חתיכה לנחש באורך כ-30 ס"מ. סוגרים את קצוות הנחש לצורת חישוק. חישוקים חישוקים, לפני האפייה | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל4 מניחים את החישוקים על נייר אפייה ומניחים להתפחה נוספת של 30-40 דקות. 5 מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את הדונאטס כ-12 דקות. 6 לציפוי: ממיסים את השוקולד בקערה במיקרו בפולסים של 10 שניות. טובלים את החלק העליון של הדונאטס בשוקולד וזורים מלמעלה מזרה שוקולד. מניחים בצד עד להתקשות של הציפוי ומגישים. טובלים בזהירות | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל הידד! דונאטס שוקולד אפויות יפות תואר! | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכלבקרו בבלוג של שרית - מיס פטל >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות דומינו פשוט הורסות >> נמאס מהצ'יפס הדלוח של הברים? הנה כמה מקומות חדשים לשתות ולאכול בהם |