1 להכנת המילוי, מערבבים יחד את כל מרכיבי המילוי.
2 מחממים תנור ל-200 מעלות.
3 מניחים רצועת פילו על משטח עבודה. בעזרת מברשת מורחים את הרצועה בחמאה ומניחים מעל רצועה נוספת. שמים כפית גדושה של מילוי בקצה הרצועה ומגלגלים לסיגר הדוק. ממלאים את כל רצועות הפילו. מורחים בחמאה ומניחים על תבנית אפייה לא משומנת.
4 אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהסיגרים זהובים.
5 אפשר להכין כמות גדולה, לאפות, לצנן ולהקפיא. מגישים ישר מהמקפיא, אין צורך להפשיר.