1 מערבבים יחד את הביצים והסוכר לכמה שניות. 2. מוסיפים את השמן, הדבש והבירה וטורפים היטב. 3. מוסיפים את התפוחים וטורפים היטב. 4. מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומוסיפים בהדרגה לנוזלים בעזרת כף עץ. 5. מוסיפים את התבלינים. 6. משהים כרבע שעה. 7. מחממים תנור לחום בינוני. לפני שמעבירים לתבנית, בוחשים שוב. 8. אופים 25-30 דקות עד שנוצר קרום חום. 9. מורידים את הטמפרטורה לבינוני-נמוך ומסדרים על העוגה את האגוזים. 10. אופים עוד 20-30 דקות (חום בינוני-נמוך) עד שקיסם יוצא נקי ויבש.