1 לסירופ: בסיר קטן, על אש בינונית, מבשלים את הסוכר עם המים עד קבלת מרקם סירופי, כ-20 דקות. מורידים מהאש ומוסיפים את מיץ הלימון ומי הוורדים.
2 בקערה קטנה מערבבים את השמרים עם החלב.
3 את קמח והסוכר מניחים בתוך קערת מיקסר, מוסיפים את תערובת החלב ובעזרת וו לישה מעבדים כ-2 דקות, מוסיפים את המלח וממשיכים לערבב עד קבלת תערובת סמיכה כשמנת.
4 מכסים את קערת המיקסר במגבת ונותנים לבצק לתפוח כשעה, עד הכפלת נפחו.
5 מחממים שמן בסיר טיגון. בעזרת ידיים משומנות לוקחים ככף מהתערובת, משטחים בעדינות עם הידיים ומניחים בתוך הסיר. כאשר הסופגנייה זהובה משני צדדיה, מוציאים ומניחים על נייר סופג.
6 הגשה: מניחים את הסופגניות על צלחת הגשה, בעזרת כפית מפזרים מסירופ הסוכר ומעל את הפיסטוק הטחון.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל מתכוני הסופגניות