1 מבשלים את הבטטות במים עד לריכוך. מועכים ומעבירים לקערה רחבה. 2. מוסיפים את הבצל ופירורי הלחם. 3. מערבבים ומוסיפים ביצה אחר ביצה תוך כדי ערבוב. יש לוודא שמקבלים עיסה יציבה ולא מימית מדי. 4. מתבלים במלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט, זנגביל וקינמון. 5. מחממים שמן במחבת רחבה. נוטלים בכף מעיסת הבטטות ומניחים במחבת כמה לביבות מרווחות. משטחים אותן בעזרת גב הכף ומטגנים משני הצדדים עד לקבלת גוון חום זהבהב. מוציאים על ניר סופג ומגישים חם