אופן ההכנה 1 לילה קודם משרים את השעועית במים. 2. שמים את סיר החמין על הכיריים. 3. מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות. 4. מוסיפים לסיר את נתחי הבשר והעצמות ומפזרים סביבם את השעועית המסוננת והשטופה. 5. מוסיפים את שני ראשי השום בשלמותם. 6. מוסיפים את תפוחי האדמה. 7. מכניסים את הגריסים לשקית קוקי מחוררת ומתבלים במלח ובשני סוגי הפפריקה. 8. מוסיפים את שקית הגריסים לסיר. 9. בקערה מכינים תמיסת תיבול הכוללת: מים, מלח, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה (בעדינות), פלפל שחור ודבש. 10. יוצקים את התמיסה לתוך הסיר עד לכיסוי המרכיבים בלבד, מנמיכים את האש ומבשלים שעה וחצי מכוסה על אש קטנה. 11. מוסיפים את הביצים המבושלות ואת הקישקע. 12. מוסיפים שוב מתמיסת התיבול עד לכיסוי המצרכים בסיר. 13. מכסים היטב את הסיר, אפשר בעזרת נייר אלומיניום. 14. מכניסים את הסיר לתנור שחומם ל-200 מעלות למשך שעתיים. 15. מורידים את חום התנור ל-110 מעלות ומבשלים כל הלילה. 16. לאורך הבישול יש לבדוק את כמות הנוזלים בסיר בערך 3 פעמים. אם הנוזלים התאדו לחלוטין יש להוסיף מעט מהם, ולתקן תיבול.