1 יוצקים שמן זית לסיר עמוק ומזהיבים מעט את שיני השום.
2 מוסיפים את הבצל הפרוס ומטגנים עד שהוא מתחיל להשקיף מעט.
3 מוסיפים את קוביות לחי הבקר ומשחימים אותן היטב מכל הכיוונים למשך כחמש דקות תוך ערבוב קל מפעם לפעם.
4 מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב כך שהטעמים שלהם ישתחררו ויעטפו היטב את כל נתחי הבשר.
5 מוסיפים את הפירות היבשים ויוצקים את הסילאן. מערבבים שוב על מנת שכל הטעמים יתפזרו באופן שווה בסיר ומבשלים כשתי דקות.
6 יוצקים לסיר את ציר העוף או מים. מביאים לרתיחה קלה ומנמיכים ללהבה הכי נמוכה שניתן. מבשלים עם מכסה בסבלנות על אש נמוכה למשך כ-3 שעות לפחות (מוסיפים ציר על פי הצורך).
7 מגישים לצד קוסקוס חם. מומלץ לעטר את המנה במעט שקדים קלופים וקצוצים.
>> לעוד מתכוני בשר
>> למתכונים נוספים לחצו כאן
>> לעמוד הפיייסבוק של מועצת הבקר