1 קוצצים את הבצל ומטגנים אותו עד להזהבה. מניחים בצד.
2 מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית יחד עם הבצל ומניחים בצד.
2 מכינים את הבלינצ'ס: טורפים יחד בקערה נפרדת את כל מרכיבי הבלינצ'ס.
3 בעזרת מגבת נייר משמנים קלות מחבת שאינה נדבקת. שופכים בעזרת מצקת מעט מהבלילה ומשטחים לעיגול דק. ברגע שהחלק העליון נקרש ומתקשה, הופכים את הבלינצ'ס על צלחת. ממשיכים בפעולה עם כל שאר התערובת.
4 מניחים במרכז כל עלה מעט מהמלית, מקפלים, וחוזרים על הפעולה עם כל העלים. מכניסים להקפאה לחצי שעה.
5 טובלים כל בלינצ'ס בקמח, לאחר מכן בביצה טרופה ולבסוף מגלגלים בפירורי לחם. אופים 20 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות, ומגישים.