המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים את השמן בסיר רחב ושטוח. מוסיפים את הבשר וצורבים כ-3 דקות מכל צד עד להזהבה. 2 מוציאים את הבשר לצלחת, מוסיפים לסיר את הבצל והגזר ומטגנים מעל להבה גבוהה תוך כדי ערבוב כ-10 דקות, עד להשחמת הירקות. 3 מוסיפים את המשמשים, הדלעת, הבטטה, דלעת הערמונים והתבלינים, ומחזירים פנימה את הבשר הצרוב. >> מתכונים לארוחה המפסקת | >> מתכונים לשבירת הצום 4 מוסיפים את מיץ הלימון ומים עד גובה הבשר. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל שחור. 5 מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים מעל להבה נמוכה כשעתיים וחצי או עד שהבשר נימוח. * מגישים עם קוסקוס או אורז. |