המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים היטב תבנית אינגליש קייק. 2 טורפים היטב בקערה ביצים וסוכר, מוסיפים את החמאה ומערבבים. 3 מוסיפים מיץ תפוזים, אבקת אפייה, קוקוס ושקדים טחונים ומערבבים היטב. 4 מוסיפים פנימה את קוביות המרציפן ומערבבים. 5 מעבירים את התערובת לתבנית ואופים 40-45 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים. 6 מצננים ומקשטים באבקת סוכר. * העוגה נשמרת עטופה היטב במקרר כארבעה ימים. * לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה
|