המצרכים :תבנית קוטר 26 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים בקערה ביצים, סוכר, גבינה, שמנת חמוצה, שמן ותמצית וניל וטורפים לתערובת אחידה. 3 מוסיפים קמח, אבקת אפייה ואינסטנט פודינג וניל וטורפים שוב עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים. 4 מעבירים את הבלילה לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ משומנת (או ל-2 תבניות אינגליש קייק), משטחים את החלק העליון ומכניסים לאפייה כ-40 עד 50 דקות, או עד שהחלק העליון זהוב והעוגה יציבה ומעט רוטטת. פרוסת עוגת גבינה בחושה | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל5 מוציאים מהתנור ומעבירים לצינון במקרר במשך הלילה או לפחות 4 שעות. מפדרים באבקת סוכר ומגישים. * ניתן לשלב בבלילה ממרח שוקולד, פטל/אוכמניות או כל תוספת שאוהבים. * העוגה נשמרת בקופסא אטומה במקרר במשך 3 ימים. לבלוג של עדי - עדיקוש עוגת גבינה בחושה | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |