מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
חגים

ממרח הרינג רוסי של סבתא

מתכון רוסי מסורתי שמככב על השולחן בראש השנה - ממרח הרינג עם ביצה קשה ותפוחי אדמה שהוא בעצם שדרוג לסלט הקלאסי וגם למנת הדג מלוח האלמותית. רוצים עוד טוויסט מרענן? יש בו גם תפוח עץ ירוק. לחם שחור חובה

|חבר הטעמים, הוצאת לאנצ'בוקס| פורסם14:35
ממרח הרינג רוסי של סבתא  (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)
צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

(למכל בנפח חצי ליטר):

  • 2 נתחי פילה של דג הרינג מלוח, מפולטים (אפשר להשיג במעדניות)
  • 2 תפוחי אדמה, מבושלים עד לריכוך
  • ביצה קשה מקולפת
  • בצל, מקולף וחתוך לרבעים
  • תפוח עץ ירוק מזן גרני סמית, מקולף וחתוך לרבעים (ללא הליבה)
  • 3 כפות חומץ תפוחים
  • 5 כפות שמן חמניות
  • מלח ים

להגשה:

  • 1 גבעול בצל ירוק ,קצוץ דק

אופן ההכנה:

1טוחנים את הדג המלוח, תפוחי האדמה, הביצה הקשה, רבעי הבצל והתפוח למחית חלקה (אפשר להשתמש במעבד מזון).

2מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבוב את החומץ והשמן עם המלח. טועמים, ואם צריך מוסיפים עוד מלח.

3מעבירים את הממרח לצלוחית הגשה ומפזרים מעל בצל ירוק קצוץ דק. מומלץ במיוחד בליווי פרוסת לחם שחור וחמאה רכה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il