
המצרכים :(למכל בנפח חצי ליטר):
להגשה:
אופן ההכנה:1טוחנים את הדג המלוח, תפוחי האדמה, הביצה הקשה, רבעי הבצל והתפוח למחית חלקה (אפשר להשתמש במעבד מזון). 2מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבוב את החומץ והשמן עם המלח. טועמים, ואם צריך מוסיפים עוד מלח. 3מעבירים את הממרח לצלוחית הגשה ומפזרים מעל בצל ירוק קצוץ דק. מומלץ במיוחד בליווי פרוסת לחם שחור וחמאה רכה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |