1 מרפדים סיר גדול בפטרוזיליה ושמיר, מניחים מעל כנפיים וגרונות, יוצקים מים ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה בינונית כרבע שעה ללא כיסוי. מסירים את הקצף שנוצר.
2 מוסיפים בצל, גזר, עלי דפנה, גרגרי פלפל ומלח ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה וחצי ללא כיסוי. מצננים היטב.
3 מסננים את המרק ושומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים או במקפיא עד חודש.
4 לפני ההגשה מביאים לרתיחה, טועמים ומתקנים תיבול.
* מומלץ להגיש עם קניידלך.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לפסח