המצרכים :החומרים ל-2 ליטר מרק עוף:
אופן ההכנה:1 מרפדים סיר גדול בפטרוזיליה ושמיר, מניחים מעל כנפיים וגרונות, יוצקים מים ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה בינונית כרבע שעה ללא כיסוי. מסירים את הקצף שנוצר. 2 מוסיפים בצל, גזר, עלי דפנה, גרגרי פלפל ומלח ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה וחצי ללא כיסוי. מצננים היטב. 3 מסננים את המרק ושומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים או במקפיא עד חודש. 4 לפני ההגשה מביאים לרתיחה, טועמים ומתקנים תיבול. * מומלץ להגיש עם קניידלך. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|