1 מכניסים לקערת המיקסר את כל חומרי הבצק מלבד החמאה והמלח. לשים 4 דקות ומוסיפים את החמאה והמלח. ממשיכים ללוש עוד כ-5 דקות עד שהחמאה נבלעת היטב בבצק ומתקבל בצק אחיד.
2 משמנים במעט שמן את הבצק ומניחים בקערה לתפיחה עד הכפלת הנפח.
3 מקמחים את משטח העבודה ומחלקים את הבצק לכדורים קטנים וזהים. יוצרים גומה בכל כדור וממלאים בכפית ריבה, סוגרים ומגלגלים לכדור, מניחים בתבנית מאפינס משומנת ומשהים לתפיחה נוספת של חצי שעה.
4 מברישים את הסופגניות בביצה טרופה ואופים בתנור בחום גבוה של 200 מעלות במשך 20 דקות.
5 מקררים את הסופגניות, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.