1 מערבבים בקערה את כל החומרים ומוסיפים קמח מצה עד שהעיסה הופכת רכה.
2 מוסיפים כ-1/8 כפית אבקת אפייה. אם העיסה קשה מדי מוסיפים מעט נוזלים, ואם היא רכה מדי מוסיפים קמח מצה. נותנים לעיסה לעמוד לפחות חצי שעה.
3 לבישול: מכניסים כפית לתוך סיר המרק הרותח ומחממים אותה מספר שניות.
4 באמצעות הכפית המחוממת, נוטלים כדור מהעיסה ומכניסים אותו לסיר. מומלץ לבשל קניידל אחד לניסיון לפני שמכניסים את כל השאר.
5 מכסים את הסיר ומבשלים כרבע שעה.
* סבתא דבורה אומרת שהכופתאות אוהבות "לשתות" הרבה מרק, לכן כדאי לשים לב לכמויות: אם תכננתם להכין ליטר מרק, יש להכין ליטר ושליש.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לפסח