המצרכים (4 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1 מורחים את הבשר בשמן, לאחר מכן בחרדל ומפזרים מעל את עשבי התיבול, מלח ופלפל. מכסים ומניחים במקרר ל-12 שעות לפחות. 2. מחממים תנור לטמפ' מקסימלית. מניחים את הבשר בתבנית אפייה וצולים בתנור כרבע שעה. 3 מנמיכים את הטמפ' ל-160 מעלות ופותחים את דלת התנור למספר דקות. סוגרים את הדלת וממשיכים לצלות עוד כרבע שעה. מוציאים מהתנור. 4 תוך כדי הצלייה או לפני כן, מערבבים את כל חומרי הרוטב ביחד ומעבירים לכלי הגשה. 5 יש לתת לבשר לנוח במקום חמים כרבע שעה לפני הפריסה שלו. יש לפרוס בעובי של כ 1 ס"מ. |