הכנת הקניידלך:
1 מטגנים את הבצל (משתמשים לשם כך בחלק משומן האווז) ומוסיפים לבצל את קוביות החזה.
2. בקערה, מערבבים יחד את הקמח הביצים והמים יחד עם הבצל והחזה המטוגנים ומעבירים את התערובת למנוחה במקרר כשעה.
3. יוצרים מהתערובת כדורים קטנים וזורקים אותם למים רותחים מומלחים ומתובלים במעט גרגרי פלפל אנגלי ועלה דפנה. מבשלים כרבע שעה.
הכנת המרק:
1. חותכים לפרוסות את הבצל ומטגנים בשומן האווז עד להזהבה.
2. מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר ושורש הסלרי (הכול חתוך לקוביות), מוסיפים כ- 2 ליטר מים ומבשלים עד לריכוך הגזרים .
מוסיפים למרק בהגשה את הקניידלך