1 להכנת הקלתית: מכניסים למעבד מזון את כל החומרים מלבד הביצה, מעבדים עד קבלת פירורים ומוסיפים את הביצה. מעבדים עוד כמספר שניות, עד איחוד החומרים.
2 עוטפים בניילון נצמד ומקררים כשעתיים.
3 מחממים תנור ל-160 מעלות.
4 מרדדים את הבצק לעובי של כ 3-4 מ"מ ומרפדים את התבנית בבצק.
5 אופים בתנור שחומם מראש כ-15 דקות.
6 להכנת המלית: מרתיחים את השמנת המתוקה ויוצקים על השוקולד הלבן.
7 מוסיפים את הדבש ומערבבים היטב.
8 יוצקים על הקלתית האפויה ומכניסים למקרר.
9 להכנת העיטור: ממיסים בסיר את המים והסוכר עד לקבלת קרמל.
10 מוסיפים בזהירות את השמנת הרותחת ומערבבים היטב.
11 מצננים מעט ומוסיפים את החמאה. מצננים לטמפ' החדר ומערבבים מדי פעם.
12 יוצקים על מילוי השוקולד שהתקשה למחצה ובעזרת קיסם יוצרים צורות. מחזירים לקירור עד התייצבות.