1 שופכים את הקמח לקערה עם המלח והסוכר. יוצרים במרכז התערובת גומה ומוסיפים את השמרים. מוסיפים את המים בהדרגה ומערבבים עד ליצירת בצק רך למגע, מכסים את הקערה במגבת ומתפיחים כשעה וחצי.
2 מרתיחים שמן לטיגון עמוק, כשהשמן חם מנמיכים את הלהבה לבינונית. יוצרים בעזרת ידיים רטובות את עיגולי הספינג' עם חור באמצע (יוצרים כדור, ואז, עם האגודלים, עושים את החור).
3 מניחים את העיגול המוכן בתוך השמן, מטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב, מוציאים מן השמן ומניחים על נייר סופג. מפזרים מעל אבקת סוכר.