לתפוחים: ממיסים את הדבש יחד עם מקל קינמון, מוסיפים את התפוחים ומערבבים כמה דקות עד שהתפוחים מזוגגים ומבריקים. מוסיפים את הסיידר ומבשלים על להבה גבוהה כמה דקות עד שכל הסיידר נספג בתפוחים. לעוגת דבש: מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ותבלינים. טורפים יחד ביצים, שמן, סוכר ודבש. מאחדים תערובות ומוסיפים בהדרגה תה רותח. מערבבים אל הבלילה את התפוחים. יוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת ומסוכרת רק עד 2/3 הגובה. אופים ב-160 מעלות, כ-1/2 שעה עד שהעוגה יציבה.