הייחודיות של הסופגניות האלה היא שהן מצריכות התפחה אחת בלבד, והן יוצאות אווריריות ורכות מאוד. אבקת הגלוטן המוספת לבצק גורמת לו להיות אלסטי ונוח לעבודה, ויוצרת סופגניות שנותרות אווריריות לאורך זמן. אם אין אבקת גלוטן, אפשר להשתמש בקמח ייעודי ללחם. המצרכים :ל-25 סופגניות:
למילוי וקישוט:
אופן ההכנה:1 לשים את כל חומרי הבצק 10-12 דקות. אין צורך להתפיח את הבצק לאחר הלישה - אפשר לעבור מיד לשלב הבא. 2 קורצים מהבצק 25 כדורים במשקל 60 גרם כל אחד. 3 מסדרים את הכדורים על ניירות אפייה גזורים לריבועים, ומניחים להם לתפוח שעה וחצי. לא באמת חשבתם שנחזיק מעמד עד חנוכה, נכון? | צילום: יפעת רגב, mako אוכל4 מחממים שמן על להבה בינונית. רצוי להשתמש במד חום ולהגיע לטפרטורה של 160 מעלות - זאת צריכה להיות הטמפרטורה לאורך כל הטיגון. 5 מטגנים את הסופגניות כ-2 דקות מכל צד, ומוציאים. 6 ממלאים באיזה מילוי שאוהבים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. בואו לבקר באתר של יפעת - www.yifaty.co.il, והצטרפו לקבוצת האפייה שלה "פשוט לאפות עם יפעת רגב" בפייסבוק. |