1 מרתיחים סיר מים עם הבשר והעצמות. תוך כדי הרתיחה דולים מהמים את השומנים שהבשר משחרר, עד שהמים צלולים.
2 טוחנים את העגבניות, הכוסברה והשום בבלנדר ושופכים לתוך סיר שבו התבשל הבשר.
3 חותכים חריצים בבצל ומכניסים אותו לסיר. מבשלים חצי שעה.
4 מוסיפים את הכרשה, הגזרים, הכורכום והחוואייג' ומרתיחים עד שהבשר מתרכך.
5 מכניסים את תפוחי האדמה, אבקת המרק והמלח. מבשלים שעה נוספת ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לפסח